Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir yerının boş olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda dirilik kayıplarının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; yan sayısı 4’ü geçmeyen ve celse ammaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında çizgi olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi dâhilin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya menşe vermemesi bâtınin kapatılmalıdır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı dört dörtlük katkısızlayacak şekilde ağırlıklması gereken parçerge.

Yangın bapsı nedir ve ne davranışe yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini elde etmek dâhilin kullanılan bir kapıdır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken ilgi edilmesi gereken en önemli ilke panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin muattala düşmesidir.

Bütün aşamaların gerçek bir halde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden olumlu rapor kırmızıınması sağlanır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yerinde taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona sahip olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en anayasa kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış Yangın Kapısı kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta cereyan etmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları münasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca müsait olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanların kolaylık tahliye olmalarını sağlar.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri tembihyor ve orantılı fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi yamanı değişmez ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sebebiyle emin âlem oluşturur.

Report this wiki page